Tyngdetæppe test 2023: Vores favoritter til dybere afslapning

tyngdetæppe

Et tyngdetæppe føles som et dejligt kram.

Opdag hemmeligheden bag den fortryllende virkning.

Oplev at slappe af på en helt ny og bedre måde.

Så læs med videre for at finde det perfekte tyngdetæppe til dig.

Bedst i test

Ella Tyngdetæppe

Dette håndflettet tyngdetæppe giver en unik afslappende følelse. Perfekt foran fjernsynet eller til en lur på sofaen efter en lang arbejdsdag.

Læs anmeldelse →

Beroligende

Scandinavian Tyngdetæppe

Få en dejlig beroligende effekt uanset tempeatur. Dette tyngdetæppe er rigtig god kvalitet og passer til hyggen derhjemme.

Læs anmeldelse →

God pris

Smertelindrende tæppe

Dette tyngdetæppe får du til en rigtig skarp pris. Kan være med til at reducere dine muskelsmerter.

Læs anmeldelse →

Denne liste indeholder affiliate links.

Hvad er det bedste tyngdetæppe?

Ella Tyngdetæppe

Det unikke ved dette tyngdetæppe

Dette tyngdetæppe føles fantastisk at ligge med i sofaen, når du enten ser fjernsyn eller skal tage en lur. Det giver en en dejligt afslappende fornemmelse og giver en ro i kroppen. Dette betyder at når du ligger med dette tyngdetæppe, bliver din krop afslappet og du har derfor nemmere ved at falde i søvn senere på aftenen.

Helt unikt er dette tyngdetæppe håndflettet, det betyder at det er lavet med omtanke og i god kvalitet. Det er med til at lindre stress symtomer i kroppen og gør dig mere bekymringsfri. 

Det kommer også i et flot skandinavisk design, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Så hvis du både går meget op at det både er rigtig god kvalitet men også lavet i et flot design, er dette tyngdetæppe perfekt til dig.

Vores oplevelse med Ella Tyngdetæppe

Vi har haft en rigtig god oplevelse med dette tyngdetæppe fra Anew Sleep. Det passer perfekt til de hyggelige stunder derhjemme i sengen eller sofaen. Så hvis du du tit ligger i sofaen og slapper af efter arbejde, er dette tyngdetæppe perfekt til dig. Den unikke funktion “deep pressure stimulation” får dig til at slappe helt af i kroppen og giver dig ro i krop og sind.

Fordele og ulemper ved dette tyngdetæppe

Fordele

Ulemper

Opsummering på Ella Tyngdetæppe

Dette er et helt fantastisk tyngdetæppe. Det er lavet i de bedste materialer og giver en unik ro i kroppen efter en lang arbejdsdag. Vi kan helt klart anbefale dig at købe dette tyngdetæppe. Hvis du leder efter et som både ser flot ud men også har en masse gode kvaliteter.

Det er helt klar et af de bedste tyngdetæpper på markedet efter vores vudering.

Køb Ella Tyngdetæppe her

Scandinavian Tyngdetæppe

Det unikke ved dette tyngdetæppe

Scandinavian tyngdetæppe er også et rigtig godt produkt. Dette håndflettede tyngdetæppe er lavet unikt med huller i sig, så det ikke fanger varmen i rummet. Dette betyder at du kan bruge dette tæppe i alle temperaturer.

Dette tæppe kan derfor både bruges indenfor og udenfor i alle klimaer.

Vores oplevelse med Scandinavian Tyngdetæppe

Dette er en rigtig fint tyngdetæppe, som passer perfekt til dig som gerne både vil bruge tæppet om sommeren og vinteren. 

Det er nemlig lavet unikt til at blive brugt i alle klimaer. 

Vi kunne dog bedre lige tæppet fra anew sleep, da det gav en bedre følelse i kroppen og bedre lod roen indfinde sig.

Fordele og ulemper ved dette tyngdetæppe

Fordele

Ulemper

Opsummering på Scandinavian Tyngdetæppe

Alt i alt er dette et rigtig godt tæppe. Det har mange unikke funktioner og tæppet kan hjælpe dig med at slappe mere af og sove bedre hele natten. Da din krop slapper mere af efter at have ligget med dette tæppe i sofaen.

Så hvis du mangler et tæppe som passer godt til dig og din familie, er dette helt sikkert et rigtig godt bud.

Køb Scandinavian Tyngdetæppe her

Smertelindrende tyngdetæppe

Det unikke ved dette tyngdetæppe

Her får du et tæppe til en rigtig skarp pris. Det unikke ved dette tyngdetæppe er at de er med til at lindre muskelsmerter i kroppen.

Så hvis du oplever tit at have mange smerter i kroppen, er dette helt sikkert et tæppe for dig.

Dette tæppe er ret tungt og det betyder at når du ligger med det, vil det presse ned på din krop og give dig en dejlig afslappende følelse i kroppen. Dette vil også betyde at du oplever at dine smerter forsvinder i kroppen.

Vores oplevelse med dette tyngdetæppe

Det er et fint tæppe som er behageligt at ligge med. Man kan dog godt mærke at det ikke er lavet i den bedste kvalitet. Til prisen er det dog et rigtig fint tæppe, som kan hjælpe dig slappe mere af i kroppen.

Fordele og ulemper ved dette tæppe

Fordele

Ulemper

Opsummering på dette tyngdetæppe

Det er et fint tæppe til en rigtig god pris.

Men hvis du leder efter et virkelig godt tyngdetæppe er det ikke dette so mdu skal vælge. Dette er dog et godt alternativ.

Køb det smerlindrende Tyngdetæppe her

Konklusion

Vi har i dette indlæg dækket 3 forskellige tyngdetæpper med hver deres funktioner.

Vores testvinder er tæppet fra Anew Sleep som vi virkelig er begejstret for.

Her får du detperfekte tæppe til dit hjem. Det er både meget behageligt at ligge med og lavet i et virkelig flot design. Det går at du slapper af på en effektiv måde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et tyngdetæppe?

Et godt tyngdetæppe koster typisk mellem 1000-1500 kr. Dette kommer dog an på både design og funktionaliteter på tæppet.

Nyttige blogindlæg

Komplet guide til valg af tyngdedyne. Læs den her.

Om boligtips.dk

Vores mission er at finde de bedste produkter til dig og dit hjem. Vi vil lave blogindlæg som kan spare dig tid og penge. Så du kan træffe de rigtige valg og få de bedste tips til din bolig.