Airfryer test 2024: Find de bedste som laver fantastisk mad hurtigt og nemt

airfryer

En airfryer laver saftig og velsmagende mad.

Dette gør den helt uden noget tilsat fedtstof.

Vi vil hjælpe dig med alt du skal vide omkring forskellige airfryer på markedet i vores airfryer test.

Så læs med videre for at finde den bedste airfryer til dine behov.

Bedst i test

Philips Premium Airfryer XXL

Dette er en fantastisk airfryer. Den kan både stege, grille og opvarme din mad nemt. Der er plads til 1.4 kg mad, en af de største på markedet.

Læs anmeldelse →

God pris

Cosori Premium Airfryer

Her får du en rigtig god airfryer til en utrolig skarp pris. Brug op til 85% mindre fedt på din madlavning med denne airfryer.

Læs anmeldelse →

Lille airfryer

XIAOMI Mi Smart Airfryer

Denne airfryer er super praktisk til et mindre køkken. Den fylder ikke så meget men laver stadigvæk alt slags mad hurtigt og nemt,

Læs anmeldelse →

Hvad er den bedste airfryer?

Philips Premium Airfryer

airfryer

Det unikke ved denne airfryer

Denne philips airfryer har plads til virkelig meget mad. Der er en rigtig stor kurv, som er lavet i god kvalitet. Det er perfekt, når der skal være nok mad til hele familien eller når du har gæster på besøg. Dette betyder at du kan varme en hel pose pommes frites på en gang eller tilberede en hel kylling uden problemer. 

Denne airfryer har “twin turbo star teknologi”. Dette betyder at maden bliver varmet hurtigt og jævnt, så du altid får sprøde og lækre retter. Dette egner sig især godt til kylling og pomfritter, som bliver meget sprøde og saftige.

Der er et digitalt display på denne airfryer, som gør det nemt at vælge mellem alle de forskellige funktioner denne airfryer har. Her kan du både kontrollere hvilken type mad du skal tilberede, hvilken temperatur og hvor lang tilberedningstid din mad skal have.

Du kan læse mere på airfryerguide.dk, hvor du kan finde en stor airfryer guide

Vores oplevelse med Philips Airfryer

Vi har virkelig haft gode resultater med denne airfryer. Den tilberede maden hurtigt og effektivt i en travl hverdag. Vi er især imponeret over hvor hurtigt maden bliver tilberedt i forhold til en almindelig ovn. Dette sparer os en masse tid i køkkenet, som vi kan bruge på andre ting.

Maden bliver lækker og sprød hver gang. Vi er begyndt både at lave kylling, laks og kartofler. Det føles lidt som om maden var friturestegt, men med langt mindre olie og fedt. Det er derfor muligt muligt både at lave sundt og velsmagende mad i denne airfryer.

Den er også meget nem at rengøre. Da man nemt kan tage kurven ud og vaske den med sæbe, så den er klar til brug igen. Den kan også komme i opvaskeren, så du ikke selv behøver vaske den op.

Fordele og ulemper ved denne airfryer

Fordele

Ulemper

Opsummering på Philips airfryer

Alt i alt er dette en fantastisk airfryer, som kan alt det man skal bruge den til.

Den har mange unikke funktioner som gør at den laver lækker og saftig mad hver eneste gang du bruger den. Den kan virkelig gøre din hverdag lettere og hjælpe dig lave mad til hele familien hurtigere end nogensinde. Når du først har bestilt denne airfryer, glemmer du helt hvordan det er at lave mad i en normal ovn, især når du har smagt sprøde pommes frites fra denne airfryer.

Du kan herunder se de bedste priser tilgængeligt på denne airfryer.

Cosori Premium Airfryer

airfryer

Det unikke ved denne airfryer

Cosori Premium Airfryer er lavet i et flot og stilfuldt design. Denne airfryer er lavet til at tilberede sunde og velsmagende retter, ved brug af mindre olie og fedt end en traditionel ovn.

Den har en kapacitet på 5,5 liter som er rigeligt til at lave nok mad til hele familien. 

Denen airfryer har en bred temperaturindstilling, det betyder at du kan lave mad fra 77°C til 205°C. Det er derfor muligt at lave mange forskellige retter i den rette temperatur.

Vores oplevelse med Cosori Airfryer

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med denne airfryer. Det er en af de bedste airfryer du får til prisen.

Så hvis du leder efter en billig airfryer som stadig laver god mad, er denne airfryer et rigtig godt bud.

Det der især imponere os ved denne airfryer, er det flotte design som passer ind i mange forskellige køkkenindretninger. Den fordeler også varmen jævnt, så maden ikke tørre ud, men bliver sprød udenpå og saftig indeni.

Vi er også glade for at kurven og gryden er non-stick belagt. Det betyder at den er meget nem at rengøre og kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Fordele og ulemper ved denne airfryer

Fordele

Ulemper

Opsummering på denne airfryer

Cosori premium airfryer er en billig og pålidelig airfryer med stor brugervenlighed.

Du kan tilberede mange forskellige måltider, både store og små. Det betyder at den passer til både enkeltperson og familier.

Hvis du ønsker en airfryer som laver sundere tilberedning til en billig pris, er dette den rette airfryer for dig.

Herunder kan du se de bedste priser tilgængeligt for denne airfryer.

XIAOMI Mi Smart Airfryer

airfryer

Det unikke ved denne airfryer

Xiaomi Mi Smart Airfryer er en innovativ og avanceret airfryer. Den har nemlig mulighed for at tilkoble sig internettet. Det betyder at du kan overvåge og styre tilberedningen af din mad med en app som er lavet unikt til denne airfryer.

Så behøves du ikke være i samme rum som airfryer for at kunne lave saftig og lækker aftensmad.

Den er ikke så stor og passer derfor bedst i et mindre køkken, som ikke har behov for at lave store måltider.

Vores oplevelse med XIAOMI Airfryer

Oplevelsen med denne airfryer har været meget blandet. Den tilbereder maden rigtig godt og det er rigtig smart med den unikke app funktion. Dog synes vi at den mangler en del plads, da man ofte skal lave større måltider end denne airfryer har mulighed for. 

Derfor vil vi ikke anbefale dig at købe denne airfryer, hvis du har en familie. Den passer dog rigtig godt til en enkeltperson som ikke har brug for lige så meget mad tilberedt på en gang.

Fordele og ulemper ved denne airfryer

Fordele

Ulemper

Opsummering på XIAOMI airfryer

Vi har både gode og dårlige ting at sige om denne airfryer. 

De gode ting er at den passer godt ind i et lille køkken og har et flot design, derudover har den en smart app funktion har er meget unikt og det ser man ikke mange airfryer have.

De dårlige ting er dog at den ikke passer ind i en familie, da den kun kan lave meget små portioner mad af gangen.

Så inden du køber denne airfryer, skal du tænke over hvilke behov du har.

Vi har samlet de bedste priser til dig her.

Ninja Airfryer

airfryer

Det unikke ved denne airfryer

Ninja airfryer tilbereder din mad op til 75% mindre fedt end traditionelle stegemetoder. Dette betyder at du kan spise lækker og sprød mad med god samvittighed. Helt unikt kan denne airfryer 4 forskellige funktioner. Herunder Airfry, steg , genopvarm og dehydre. Det betyder at du kan lave alt slags mad på mange forskellige tilberedningsmetoder i denne airfryer. Så næsten uendelige muligheder.

Vores oplevelse med Ninja Airfryer

Vi kan godt lide enkeltheden ved denne airfryer. 

Den tilbereder mad godt og virker som den skal, uden alt for mange ligegyldigt funktioner.

Dog kunne vi godt ønske os lidt mere plads. Men til under 1000 kr får du ikke en meget bedre airfryer en denne.

Fordele og ulemper ved ddenne airfryer

Fordele

Ulemper

Opsummering på Philips airfryer

Vi synes denne airfryer kan rigtig mange gode ting og kommer til en rigtig god pris.

Så hvis du leder efter en enkelt airfryer til dit hjem, som gør madlavningen lidt nemmere. Er dette et rigtig godt bud.

Den er god til både at lave grøntsager, fisk og pommes frites.

Se de billigste priser på Ninja airfryer her.

Hvad er en airfryer?

Det er en fantastisk køkkenmaskine, som virkelig hjælper dig med at lave mad på en nemmere og bedre måde. den bruger bruger hurtigt cirkulerende varmluft til at tilberede maden i et lille rum under intens varme. Dette betyder at man reducere tilberedningstiden meget og dette er godt i en travl hverdag.

Med en airfryer har du mulighed for at lave en bred vifte af forskellige retter. Den intense varme betyder at du ikke skal bruge samme mængde olie som normalt. Dette betyder at din mad bliver et sundere alternativ, end en traditionel varmluftsovn.

Du kommer til at elske din airfryer, da du kan lave sund mad hurtigt og nemt. Derudover er de super nemme at betjene og du får en ensartet tilberedning på din mad.

Hvad kan man lave i en airfryer?

Der er mulighed for at lave mange forskellige slags retter i en airfryer. Der er selvfølgelig nogle retter som er mere egnet end andre. De bedste ting at lave i en airfryer er ifølge os.

  • Kylling
  • Fisk
  • Pommes frites
  • Grønsager
  • Fiskefilet

Og mange flere.

Det gode ved en airfryer er at du altid opnår lækre retter og kan lave flere retter på samme tid. Da du både kan bruge din almindelige ovn, airfryeren og stegepanden.

Det er også en sundere måde at lave mad på, da du ikke skal bruge samme mængder olie for at opnå god smag. Derudover er en airfryer rigtig god til at lave mad en en sprød overflade og en saftigt indre

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en airfryer?

En airfryer laver lækre retter hurtigere end en normal ovn. Derudover skal du ikke bruge lige så meget olie og opnår derfor en sundere tilberedning på din mad.

Hvordan bruger man en airfryer?

Først placere du din ønskede mad i kurven og fordeler den jævnt rundt. Derefter vælger tilberedningsmetoden og tiden på kontrolpanelet og starter tilberedningen. Husk at ryste kurven undervejs for at få det bedste resultat.

Er en airfryer billigere i strøm end en ovn?

Ja, da en airfryer er mindre og opvarmes hurtigere end normal ovn bruger den mindre energi til at tilberede maden, hvilket kan betyde at du får en mindre strømregning.

Om boligtips.dk

Vores mission er at finde de bedste produkter til dig og dit hjem. Vi vil lave blogindlæg som kan spare dig tid og penge. Så du kan træffe de rigtige valg og få de bedste tips til din bolig.