Hovedpude test: Guide & oversigt (2024)

hovedpude

Det er altafgørende for din søvn at have en god hovedpude. Den forkerte hovedpude, kan nemlig give dig ryg og nakke smerter.

Det er derfor vigtigt at du finder den helt rigtige hovedpude som passer unikt til dig. Vi har derfor testet flere forskellige hovedpuder, for at finde den bedste pude til dig.

Så læs med videre i vores hovedpude test guide for at finde den bedste hovedpude.

Bedst i test

The NapPillow™

Hovedpude i fantastisk kvalitet. Som er justerbar og har en kølende side. Så den kan bruges hele året rundt. Passer perfekt til dig som oplever smerter i nakken eller skulder.

Silkepude

Silkepude med silkevår

Denne silkepude giver dig en ekstrem god nattesøvn. Den er temperaturregulerende og giver god nakkestøtte til dig.

Imod smerter

Blue Ergo Pude

Denne hovedpude er til dig som har mange smerter i både nakken og ryggen. Den er god, hvis du vil slippe af med smerterne.

Hvad er den bedste hovedpude?

NapPillow™ - Den perfekte hovedpude

Det unikke ved denne hovedpude

The nap hovedpude har mange gode funktioner, som kan hjælpe dig med at sove bedre og hvis du har dårlig nakke. Det er helt klart en af de bedste hovedpuder på markedet. Vi har lavet en komplet the nap pude anmeldelse, så du kan finde ud af om denne pude er noget for dig.

Thenap hovedpude tilpasser sig nemlig både din soveposition og din krop. Det er en god hovedpude til nakkeproblemer. Dette hjælper med at forebygge smerter i både nakken, ryggen og skuldrene. Der er mange som døjer med smerter i kroppen. Her kan denne pude hjælpe dig med at sove bedre og slippe af med disse smerter. Dette er virkelig en unik ting ved denne hovedpude.

En normal hovedpude tilpasser sig nemlig ikke unikt til din krop, dette kan betyde at du ikke sover godt og ligger forkert, når du sover. The nap.dk er en dejlig blød hovedpude. Hvor du altså kan komme ekstra fyld i, så den passer perfekt til din soveposition.

Denne unikke memoryfoam hovedpude, har trykaflastende memoryskum som gør det utrolig dejligt at sove med den. Blandingen med memory foam pude, trykaflastende memory og det kølende gel gør at du har en kølig og afslappende følelse når du skal sove.

Der er mange som enten har det for varmt eller for koldt, når de skal sove. Her hjælper denne pude dig med dette problem. Den har nemlig både en kølende og varmende side. Så du kan altid vende puden, både hvis du har det for varmt eller for koldt. Det er klart den bedste ergonomiske hovedpude på markedet og den bedste pude til nakkeproblemer. Du tænker måske “hvilken hovedpude skal jeg vælge?” og har måske været inde og læse hovedpude test tænk.

Dette er en hovedpude til ondt i nakken, som kan støtte nakke. Den giver god støtte fordi det er en ergonomisk formet hovedpude, og de ergonomiske puder er kendt for at give ekstra god støtte når du skal sove. Det gode ved denne ergonomisk hovedpude, er at hvis du godt kan lide en høj hovedpude, er den justerbar og du kan derfor komme mere fuld i. Det er derfor muligt at have forskellige højder, så du kan få den foretrukne sovestilling hvor du sover bedst. 

Det er vigtigt at få den rette støtte, da alle har individuelle behov så du kan få den gode nattesøvn du drømmer om med en kold hovedpude.

Nappillow tilbud kan du finde herunder på linket. Der er vi samlet the nap pude tilbud som kører løbende.

Du kan herunder se en video med nap pillow review, hvor du ser hvordan denne hovedpude er unik i forhold til andre puder på markedet.

Søvn oplevelse med NapPillow™

Denne hovedpude er perfekt at sove med. Du kan nemlig justere pudens højde, hvis du synes den er for høj eller for lav.

Det er rigtig godt, da nogle foretrækker at sove med hoved lavt. Det er også rigtig dejligt, at der både er en kølende og varmende side, så du altid kan ligge på den side du har lyst til. Den kolde pude kan være dejlig at ligge med om sommeren, hvis det er meget varmt udenfor.

Derudover er det trykaflastende hovedpude som giver rigtig god støtte og en behagelig nattesøvn. Hvis du har en forkert hovedpude kan du opleve problemer med din nattesøvn, så det er vigtigt at finde den rette hovedpude.

Den ergonomiske pude giver dig god støtte i nakke og skulder.

hovedpude

Hvad kan vi lide og hvad kan vi ikke lide

Fordele

Ulemper

Opsummering på NapPillow™

Det er en hovedpude i rigtig høj kvalitet. Som helt unikt har en kølende effekt og derfor er en kølende hovedpude.

Det er en ergonomisk hovedpude og allergivenlig hovedpude, som kan hjælpe dig til at få en god søvn og optimal støtte.

Så hvis du leder efter en komfortabel hovedpude. Kan vi helt klart anbefale denne hovedpude til dig.

Der er mange gode ergonomiske hovedpuder men dette er den bedst ifølge os, for at opnå optimal søvn og en god nats søvn.

Det er den perfekte pude og der følger også the nap pudebetræk med. Det er muligvis verdens bedste hovedpude.

Køb NapPillow™ her

Memory Foam Sleeps

hovedpude

Det unikke ved denne hovedpude

Denne hovedpude er en rigtig fin hovedpude, som har et lavt design. Det betyder at den er rigtig god at bruge, hvis du ligger på siden normalt. Der er små kølehuller i denne pude, dette betyder at du ikke vågner ved at have det for varmt. 

Det er en meget blød og lav hovedpude, som giver god støtte til nakken da den har memoryskum, så du kan vågne op uden smerter.

Søvn oplevelse med Memory Foam Sleeps

Denne hovedpude er god, dog må vi indrømme at man ikke sover lige så godt med denne hovedpude som med testvinderen. Derfor er denne hovedpude ikke vores favorit, men det er stadig en fin hovedpude.

Hvad kan vi lide og hvad kan vi ikke lide

Fordele

Ulemper

Opsummering på Memory Foam Sleeps

Alt i alt er det en fin hovedpude, som du kan købe med fri fragt og 100 dages prøveperiode. Det betyder at, hvis denne pude ikke er som du ønsker kan du blot sende den retur og få pengene tilbage.

Blue Ergo Pude

hovedpude

Det unikke ved denne hovedpude

Denne pude er noget for dig, hvis du tit får smerter af at sove.

Den er en høj pude som er designet til at undgå smerter om natten, så hvis du tit har smerter kan vi helt klart anbefale dig at købe denne pude.

Søvn oplevelse med Blue Ergo Pude

Man skal lige vænne sig til at sove med denne pude, da den ikke minder om en normalt hovedpude. Men efter et stykke tid, når kroppen har vænnet sig til den, er den meget behagelig at sove med. Vi vil dog kun anbefale denne pude til folk der har ekstraordinær mange smerter, så hvis du har har normale smerter efter du har sovet, vil vi anbefale dig at købe testvinderen “NapPillow”

Hvad kan vi lide og hvad kan vi ikke lide

Fordele

Ulemper

Opsummering på Blue Ergo Pude

Rigtig fin pude, som passer til dig med mange smerter.

Det er en meget høj hovedpude, så den kan være svær at sove med. Men alt i alt en ok hovedpude

Silkepude med silkevår

hovedpude

Det unikke ved denne hovedpude

Det unikke ved denne pude er at det er en silkepude. 

Silke er et naturprodukt, og det betyder at denne pude er meget allergivenlig.

Silke giver også temperaturregulerende egenskaber, som betyder at du ikke får det for varmt eller for koldt mens du sover. 

Denne pude fås både i 5x60cm, 50x60cm samt 60×63 cm.

Søvn oplevelse med Silkepude med silkevår

Denne silkepude er rigtig godt at sove med og minder lidt om ringsted dun hovedpuder.

Det er en pude i rigtig høj kvalitet, som helt klart kan anbefales.

Hvad kan vi lide og hvad kan vi ikke lide

Fordele

Ulemper

Opsummering på Silkepude med silkevår

Alt i alt er denne silkepude rigtig dejlig at sove med. Den er i utrolig god kvalitet og man kan mærke alle de unikke egenskaber som silkepude har, når man sover.

Ved brug af en silkepude, kan antallet af husstøvmider reduceres betydeligt, dette er godt for din helbred.

Konklusion

Vi har i denne guide beskrevet 4 forskellige hovedpuder. Vores gode råd til dig er at købe testvinderen “NapPillow™”. Det er helt klart den bedste hovedpude vi har prøvet og giver en utrolig nattesøvn, så køb denne som ny hovedpude. Det er en ergonomisk pude som kan hjælpe dig sove bedre, hvis du døjer med dårlig søvn. Det er også en allergivenlig pude, som betyder at du kan sove godt, hver eneste nat.

Det er den bedste ergonomiske hovedpuder vi har prøvet. Vi håber dette blogindlæg kan hjælpe dig med at finde din nye hovedpude og den rigtige hovedpude, som passer unikt til dig.

Nyttige blogindlæg

Tyngdedyne guide – Find de bedste tyngdedyner her.

Hvilken hovedpude er bedst for nakken?

Valget af hovedpude afhænger af forskellige faktorer, herunder dine personlige præferencer, søvnposition, kropsvægt og nakke- og rygproblemer. Generelt set bør en hovedpude støtte nakken og holde hovedet i en neutral position i forhold til rygsøjlen. Memory-skum puder kan også være en god mulighed, da de former sig efter hovedets og nakkenes form og giver støtte og aflastning.

Hvad koster en god hovedpude?

Prisen på en god hovedpude kan variere meget afhængigt af mærket, materialet og andre faktorer. Generelt kan en god hovedpude koste et sted mellem 200 og 800 kroner eller mere.

Hvor ofte skal man skifte sin hovedpude?

Det anbefales generelt at skifte din hovedpude hver 1-2 år. Dette skyldes, at hovedpuder kan samle støv, snavs og sved over tid, hvilket kan føre til allergier, ildelugtende puder og andre sundhedsproblemer. Derudover mister puden gradvist sin støtte og kan ikke længere give den nødvendige støtte til nakken og hovedet.

Denne liste indeholder affiliate links.

Om boligtips.dk

Vores mission er at finde de bedste produkter til dig og dit hjem. Vi vil lave blogindlæg som kan spare dig tid og penge. Så du kan træffe de rigtige valg og få de bedste tips til din bolig.